Нові подробиці пошуків викрадача маршрутки у Києві

Правоохоронці другу добу розшукують викрадача столичної маршрутки: ситуація кардинально не змінилася

Нові подробиці пошуків викрадача маршрут…

Про це заявила начальник відділу комунікації столичної поліції Оксана Блищик, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "112 Україна".

"Столична поліція вже добу розшукує чоловіка, який вчора, погрожуючи зброєю, викрав маршрутне таксі і поранив правоохоронця. Ситуація кардинально не змінилась. Поліція продовжує прочісувати приватний сектор у Дніпровському районі, так звані Русанівські Сади, де, як ми вважаємо, він досі перебуває. Залучені кінологи та працівники спецпідрозділу. Працюємо обережно, чоловік озброєний і може стріляти на ураження", - зазначила вона.

При цьому Блищик додала, що пораненому правоохоронцю надається медична допомога.

"У нього поранення ноги, попередньо з травматичної зброї, йому надають медичну допомогу, життю нічого не загрожує", - сказала вона.

Додамо, що слідчими вже відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 289 ("Незаконне заволодіння транспортним засобом") та ст. 348 ("Посягання на життя працівника правоохоронного органу") КК України. П

Нагадаємо, у Києві чоловік зі зброєю викрав маршрутку: поліція відкрила вогонь на ураження (ФОТО).

Пізніше стало відомо, що у результаті переслідування викраденої маршрутки у Дніпровському районі патрульний, який намагався затримати зловмисника, отримав поранення.

Також у Києві викрадач маршрутки, якого зараз шукає поліція, коли тікав від поліції на станції міської електрички цілився в натовп людей.

Пізніше столична поліція оприлюднила фоторобот викрадача маршрутки, який розстріляв копа.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme