Наслідки нічного обстрілу на Луганщині: Потрощена насосна станція та житлові будинки (ФОТО)

Вночі на Луганщині було "гаряче" через обстріли бойовиків "ЛНР", які зокрема гатили й по насосній станції, що забезпечує водою близько 7590 тисяч людей по обидва боки лінії розмежування

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, передає Depo.Донбас.

Повідомляється, що у ніч проти 3 березя бойовики обстріляли територію прилеглу до виробничоі ділянки ЗФС-3, яка знаходиться поблизу с. Лоскутівка Попаснянського району.

"Внаслідок обстрілу було пошкоджено скління та стіни будівлі прохідноі та будівлі машинного залу. Насосна станція ЗФС-3 забезпечує послугою водопостачання Гірське, Золоте, Попасну, а також міста, які знаходятбся на територіі ОРЛО", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у разі пошкодження насосного обладнання та трубопроводів цієї насосноі станції, без питноі води залишиться близько 750 тис. осіб по обидва боки лінії розмежування.

"Також перебита лінія електроживлення с.Катеринівка. Є влучання в житловий сектор міст Золоте та Попасна. Зафіксовано обстріл в районі селищ Мирна Долина та Лоскутівка, що в 20 км від лінії розмежування. Тривають роботи по відновленню інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що тієї ж ночі терористи гатили й по Авдіївці. Повідомлялося, що там більше 20-ти снарядів залетіло у місто впродовж 30 хв. Стріляли із танка і САУ. Один танковий снаряд влучив у житловий будинок.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme