Запорізького пенсіонера, що вбив шкуродера, залишили під домашнім арештом

В апеляційному суді Запорізької області сьогодні, 2 березня, переглядали запобіжний захід пенсіонеру Зауру Пруїдзе, який ненавмисно вбив шкуродера, що рубав собак сокирою

Запорізького пенсіонера, що вбив шкуроде…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Пенсіонеру-приватному охоронцю, якого обвинувачують у замаху на умисне вбивство, залишили раніше обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Незважаючи на те, що прокуратура наполягала на триманні його під вартою.

Утім, адвокат обвинувачуваного каже, що добиватиметься зміни запобіжного заходу з домашнього арешту на взяття на поруки. Окрім того, адвокат впевнений, що справу Заура вдасться перекваліфікувати, адже йдеться не про умисне вбивство, а про самооборону: колега Заура кидався на нього з сокирою.

Нагадаємо, сьогодні, 2 березня, зоозахисники з різних міст країни влаштували мітинг під будівлею апеляційного суду на захист Заура Пруїдзе. Мітингувальники вимагали не допустити взяття пенсіонера під варту та відправки у СІЗО, адже в нього хворе серце.

Також нагадаємо, приватний охоронець Заур Пруїдзе захищав собак від свого колегі-шкуродера, що рубав тварин сокирою. Заур вступив зі шкуродером у бійку, унаслідок чого чи від отриманих поранень, чи від падіння останній помер. Тепер захисника тварин судять за замах на умисне вбивство.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme