Винуватець плутанини на "Оскарі" більше не з'явиться на церемонії

Американська кіноакадемія більше не буде співпрацювати з винуватцями плутанини на "Оскарі"

Американська кіноакадемія більше не буде співпрацювати з винуватцями плутанини з конвертами на церемонії вручення "Оскарів", оголосила президент організації Шеріл Бун Айзекс, повідомляє Depo.ua з посиланням на BBC.

Співпраця з аудиторською компанією PriceWaterhouseCoopers (PWC), відповідальної за підрахунок голосів і підготовку конвертів з іменами переможців, також знаходиться під питанням, підкреслила вона.

На останній церемонії вручення "Оскарів" стався один з найбільших конфузів в історії премії: замість "Місячного світла" кращим фільмом був оголошений мюзикл "Ла-Ла Ленд".

Пізніше стало відомо, що винуватцями плутанини стали співробітники PWC Брайан Куллінан Березня Руїз.

Кожен із них мав повний набір конвертів з картками, на яких значаться імена переможців, - на випадок, якщо з одним з конвертів щось станеться.

Після того як Еммі Стоун був присуджений "Оскар" в номінації "Краща актриса", другий - запасний - конверт був помилково вручено Воррену Бітті, який як раз повинен був оголосити переможця в категорії "Кращий фільм".

"Я хочу розповісти вам, що сталося. Я відкрив конверт, на картці було написано "Емма Стоун. "Ла-Ла Ленд", - пояснив пізніше актор.

Творці "Ла-Ла Ленд" вже виступали з подячною промовою, коли співробітники PriceWaterhouseCoopers і представники організаторів церемонії піднялися на сцену, щоб проінформувати знімальну групу і акторів фільму, а заодно і весь світ, що сталася жахлива помилка.

Нагадаємо, на церемонії "Оскар" вшанували пам'ять живого костюмера.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme