Терорист Безлер хвалить ЗСУ та вкотре "тролить" Захарченка

Колишній комендант Горлівки від "ДНР" Ігор Безлер оприлюднив у соцмережах допис, присвячений обіцянкам лідера "республіки" Олександра Захарченка взяти Київ та прогнозам щодо можливого відновлення повномасштабних бойових дій

Допис з'явився на сторінки дружини Безлера у соцмережі "Вконтакте" оскільки власного акаунту він не має.

Колишній ватажок бойовиків порівнює нинішню ситуацію на Донбасі з шаховим цугцвангом, коли активні дії будь-якої сторони ведуть тільки до погіршення ситуації.

"Біс" відзначив прогрес Зброних Сил України протягом останнього часу - українська армія, мовляв, добре вчиться воювати.

"Постійна "обкатка" підрозділів і частин в зоні бойових дій, потім ротація, виведення на полігон. Робота над помилками і знову на передову. Якщо у когось склалося враження, що українці не можуть або бояться воювати, то відкиньте і забудьте цю дурість", - пише він

На думку Безлера, шансів прорвати українську оборону "Збройні сили Новоросії" практично не мають. А авіацію, як у Сирії, їм задіяти не вдасться - Україна має потужну систему ППО. Відкриту участь російської армії у війні він також виключає: "Хто буде пояснювати мамкам і батькам на Уралі, в Сибіру і на Далекому сході, за що загинули як мінімум 30 000 їхніх синів.

"Тільки створенням ідеальних умов для життя людей в республіках (зарплати, соціальні умови і т.д.) можна виграти це протистояння. Але пардон, не з дебілами при владі, що беруть Лондон іта завершують війну в Нью Васюках", - натякає Безлер на Захарченко, з яким давно ворогує.

Нагадаємо, напркиінці 2014 року Безлер залишив Донбас і тепер живе на Росії.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme