UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сьогодні у Вінниці лунатиме "Вальс із старої платівки"

Чотири концерти, об'єднанні ідеєю знайомства вінничан з сучасними музичними тенденціями в Україні та світі пройдуть під гаслом: "Слухай Українське!"

Сьогодні у Вінниці лунатиме "Вальс із ст…

Сьогодні, 2 березня, о 18:30 у Вінницькій обласній філармонії відбудеться фінальний концерт в рамках Форуму молодої музики "Барви музики 20 сторіччя. Авангард, класика, джаз", передає Depo.Вінниця.

Форум музики завершиться концертом ансамблю нової музики "Рикошет", який презентує проект "Вальс із старої платівки". Ансамбль, створений 1999 року при київській організації Спілки композиторів України, є творчою лабораторією молодих та сучасних композиторів і виконавців. В рамках проекту, який присвячено до 80-річчя з дня народження всесвітньо відомого українського композитора Валентина Сильвестрова, будуть презентовані три твори композитора, що написані спеціально для колективу.

Нагадаємо, Форум стартував у Вінниці у понеділок, 27 лютого, концертом симфонічного оркестру Тернопільської обласної філармонії, під головуванням диригента, Заслуженого діяча мистецтв України Мирослава Кріля.

У вівторок, 28 лютого, вінничанам пропонували послухати "того, хто співає у підвалі".

Вчора, 1 березня, у Вінниці "все було джаз".

Додамо, що в рамках Форуму молодої музики "Барви музики 20 сторіччя. Авангард, класика, джаз" було заплановано чотири концерти, об'єднанні ідеєю знайомства вінничан з сучасними музичними тенденціями в Україні та світі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme