Під Харковом безробітному загрожує в'язниця через кухонне приладдя

У Харківській області затримали молодика, який обікрав односельчанку

Під Харковом безробітному загрожує в&#03…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, працівники Дергачівського відділу поліції під час профілактичного відпрацювання території села Руська Лозова затримали 26-річного місцевого жителя, який викрав у жінки кухонне приладдя та запаси харчів на суму близько 600 грн.

За відомостями поліції ,про те, що зловмисник проник в будинок та скоїв крадіжку електричної соковижималки, двох алюмінієвих каструль, двох чавунних сковорідок та продуктів харчування, в поліцію повідомила 79-річна місцева жителька. Пенсіонерка розповіла, що майно зникло з літньої кухні, поки вона знаходилась у будинку.

Правоохоронці затримали зловмисника. Чоловік ніде не працює, зловживає алкоголем. Того дня він непомітно для господарки проник у двір, зайшов на кухню та у мішок поскладав усе, що було на столі. Викрадене майно зловмисник встиг продати односельцям.

Того ж дня поліцейські встановили місцезнаходження речових доказів та вилучили їх.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme