На Луганщині загинув один боєць, ще двоє поранені

Минулої доби на Луганщині один військовослужбовець загинув, ще двоє – зазнали поранень

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на перс-службу Луганської військово-цивільної адміністрації.

"Унаслідок масованого ворожого обстрілу з протитанкових ракетних комплексів і гранатометів позицій наших захисників поблизу села Катеринівка загинув український військовослужбовець, ще двоє – отримали поранення",- йдеться у повідомоленні.

Також повідомляється, що у напрямку міста Золоте, сіл Катеринівка, Новозванівка, Новоолександрівка та Троїцьке Попаснянського району бойовики 12 разів порушували "режим тиші", застосовуючи 152-мм самоходні артилерійські установки, 120-мм і 82-мм міномети, гранатомети різних типів та великокаліберні кулемети.

"По укріпленнях сил АТО поблизу смт Станиця Луганська і села Малинове російсько-терористичні війська відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у напрямку села Кримське Новоайдарського району противник відкривав вогонь з 122-мм самохідних артилерійських установок та протитанкових гранатометів.

Як повідомлялося раніше, волонтери у Мар'їнці розповіли про потужні обстріли, які відбулися ввечері 1 березня. За їх словами, з п'яти до 12 ночі були обстріли з різною інтенсивністю і періодичністю.

"Гаряче" було і під Світлодарськом. Там терористи просили пощади і зазнали значних втрат.

Нагадаємо, що протягом минулої доби бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО на Маріупольському напрямку.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme