На Харківщині п'яний донеччанин розтрощив вагон потягу

Чоловіка визнали винним у скоєнні хуліганських дій

Як передає Depo.Харків, вирок порушнику 24 лютого ухвалив Зачепилівський районний суд Харківської області. Засуджений – уродженець Донецької області, безробітний, має вже шість судимостей.

Суд встановив, що 11 лютого 2017 року близько 3:30 у купе вагону приміського потягу Красноград – Дніпро, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, чоловік порушив громадський порядок – запалив цигарку.

На зауваження пасажирів зловмисник відповідав нецензурною лайкою. Коли до хулігана підійшла провідник потягу, він кілька разів вдарив її пластиковою пляшкою з водою, яку тримав у руці, по голові.

Після цього чоловік перейшов у другий вагон, де розбив 14 вікон. Коли до нього підійшла провідник цього вагону, він нецензурно вилаявся в її бік.

В результаті таких дій чоловіка провідник першого вагону отримала легкі тілесні ушкодження, регіональній філії ПАТ "Українська залізниця" були завдані матеріальні збитки на 1,7 тис. грн.

Суд визнав підсудного винним у скоєнні злочину за ч.3 ст. 296 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

Крім того, засуджений повинен компенсувати завдані залізниці збитки.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme