Гендиректор "Київавтодору" подає у відставку

Він вже написав заяву на звільнення

Гендиректор "Київавтодору" подає у відст…

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час засідання сесії Київради, передає кореспондент Depo.Київ.

Зокрема, через обвалення Шулявського шляхопроводу заяву на звільнення написав гендиректор "Київавтодору" Олександр Густєлєв.

Окрім цього вже є заяви на звільнення заступника голови КМДА з питань транспорту Іллі Сагайдака, а також голови Солом'янського району Максима Шкуро, адже на території цього району знаходиться Шулявський шляхопровід.

Також заяву на звільнення написав курівник шляхово-експлуатаційного підприємства, на чийому балансі був Шулявський шляхопровід.

"Я ухвалив кадрове рішення. Ініціював звільнення заступника голови з питань транспортної інфраструктури та голови Солом'янського району. Вони написали заяви на звільнення. Бо це відповідальність усіх. І профільного заступника і голови району і керівника КП "Київшляхміст", на балансі якого перебуває шляхопровід", - сказав Кличко.

Нагадаємо, ввечері 27 лютого в Києві обрушився міст на Шулявському шляхопроводі. Наразі відомо, що серед людей постраждалих немає, проте конструкція пошкодила одне авто. Тоді ж Кличко заявив, що Шулявський міст обвалився, бо він втомився.

Як виглядають "руїни" мосту на столичній Шулявці (ВІДЕО).

Що відбувається на місці "втомленого" мосту на Шулявці (ФОТО).

Додамо, Як обвалений міст на Шулявці стане символом бездіяльності Кличка.

Додамо, що мостом на Шулявці почнуть займатися лише наприкінці року. Загалом на реконструкцію розв'язки в районі станції метро "Шулявська" знадобиться півтора-два роки.

Як влада Києва обирає чергові граблі, поспішаючи назустріч техногенним аваріям.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme