Червоний хрест доправив до Авдіївки 18 тисяч літрів чистої води

Волонтери міжнародної організації Червоний хрест завезли в місто близько 18 тисяч літрів води

Як передає Depo.Донбас, про це Громадському радіо розповіла представниця організації Санела Байрамбашич.

Повідомляється, що отримати воду жителі можуть біля кінотеатру "Рубін".

"Наразі одна група Червоного хреста знаходиться біля кінотеатру "Рубін", і люди туди приїздять та забирають воду. Також є іще одна група, яка забезпечує водою школи, лікарні та всі інші структури, що потребують воду", — розповіла представниця ЧХ.

Вона також зазначила, що поки волонтери планують поставляти воду впродовж трьох днів. Однак, якщо буде потреба, то можуть продовжити цей термін.

У той же час Міжнародний Комітет Червоного Хреста закликає вжити належних заходів безпеки для співробітників Донецької фільтрувальної станції та відновити її нормальну роботу.

Раніше керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомляв, що води в резервуарах Авдіївки залишилось максимум на дві подачі в мережу і місто готують до автономної подачі води.

Нагадаємо, 24 лютого Донецька фільтрувальна станція припинила роботу через постійні обстріли, працівники були евакуйовані.

Також вранці 27 лютого Жебрівський повідомив, що станом на 6 ранку терористи активізували обстріл на околицях Авдіївки, але у самому місті – спокійно. Також повідомлялося, що вранці в Донецькій області була обстріляна бойовиками насосна станція 1-го підйому Південнодонбаського водопроводу.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme