UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізьким селянам, що через "зневоднення" перекрили державну трасу, повернули водопостачання

Мешканцям сіл Богатирівка і Люцерна Запорізької області, що сьогодні, 1 березня, перекрили трасу "Харків - Сімферополь", повернули воду

Про це селяни розповіли кореспондентові порталу Depo.Запоріжжя.

Жителі повідомили, що з траси пішли, адже їхні вимоги виконали - повернули в село воду. За словами мешканців сіл, без води вони сиділи три доби поспіль.

Воду Богатирівка і Люцерна отримує від Дніпровської водонапірної станції (ДВС), саме вона перекрила водопостачання через заборгованість, яка сягнула понад 2 млн грн. Селяни кажуть, що за воду сплачують не всі, а лише близько 40% мешканців сіл, оплату перераховують місцевому підприємству, але з отриманих грошей воно не перерахувало ДВС жодної копійки. Тож водопостачальник і вдався до "драконових заходів". А мешканці, лишившись без води на три доби, перекрили трасу. Тепер люди з водою, але не знають, чи надовго. Адже, за їхньою інформацію, ДВС так і не отримала грошей за воду.

Нагадаємо, близько сотні жителів сіл Люцерна і Богатирівка сьогодні, 1 березня, блокували трасу "Харків - Сімферополь", через це на ній утворився затор із вантажівок.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme