Захарченко хвалиться, що продаватиме Росії крадену продукцію з віджатих заводів

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко розповів, що для віджатих українських підприємств сировину буде закуповувати на Росії і туди ж направлятиме готову продукцію

Як передає Depo.Донбас, про це повідомляється на сайті, підконтрольному "ДНР".

"Для забезпечення роботою підприємств, на яких введено зовнішнє управління, сировина буде закуповуватися на території Російської Федерації. На даний момент на підприємствах ще є залишок готової продукції. Після її реалізації буде закуповуватися сировина. Зараз вирішуються всі логістичні моменти. До кінця дня буде зібрана вся інформація, і думаю, що до кінця тижня вже будуть перші поставки сировини. На сьогоднішній момент основний покупець нашої продукції - це Росія ", - сказав він.

При цьому він зазначив, що бойовикам "дістався величезний спадок" у вигляді "всієї металургійної галузі, близько 60% вугільних підприємств". Ватажок бойовиків сказав, що стан віджатих ними підприємств, "різне".

"На деяких з них колишні власники взагалі не хотіли займатися підприємством ... Тепер ми змінюємо підходи до управління, ставимо перед керівництвом підприємств нові завдання", - сказав ватажок бойовиків.

За його словами, "основне завдання" буде складатися в "розвитку підприємств, щоб народ отримував ті гроші, які він заробив".

Нагадаємо, 27 лютого "ЛНР" і "ДНР" висунули вимогу до України припинити залізничну блокаду до 1 березня, а в разі невиконання вимоги погрожують ввести "зовнішнє управління" на діючих на окупованому Донбасі українських підприємствах.

Учасники блокади відповіли, що звільняти колії не збираються.

28 лютого "ЛНР" вже призначила нову адміністрацію на підприємствах Ахметова.

Вранці 1 березян близько 40 підприємств української юрисдикції перейшли під так зване "зовнішнє управління" в "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme