У Харкові засудили ромку, яка разом з "порчею" знімала золото

Жертвами ромки стали дві харків'янки

У Харкові засудили ромку, яка разом з "п…

Як передає Depo.Харків, вирок жінці 16 лютого ухвалив Дзержинський районний суд м. Харкова. Підсудна – громадянка України, ромка, має на утриманні чотирьох неповнолітніх дітей. Була вже неодноразово засуджена.

Суд встановив, що близько 14:00 4 листопада 2014 року на вулиці О. Яроша підсудна побачила дівчину, на якій були золоті прикраси. Ромка запропонувала жертві погадати та заявила, що на неї могли навести "порчу".

Щоб "порчу" зняти потрібно було віддати всі золоті вироби, які зловмисниця пообіцяла повернути одразу ж після "ритуальних дій".

Жертва віддала "гадалці" дві обручки зі сплаву золота, сережки, ланцюжок та хрестик. Загальна вартість виробів складає понад 4 тис. грн.

Дорогоцінності зловмисниця вкрала.

За такою ж схемою вона вчинила ще один злочин – 6 грудня 2014 року на вулиці О. Яроша. Цього разу жертва віддала "гадалці" золоті сережки та 150 грн. Сума збитків, нанесених потерпілій, склала понад 1 тис. грн.

З вересня 2015 року обвинувачена була оголошена в розшук.

На суді жінка заявила, що утримує чотирьох дітей і ніде не працює, тому вимушена була вчиняти злочини. Вона є ромкою та начебто не може влаштуватися на роботу.

Суд визнав жінку винною у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України та призначив їй покарання з урахуванням попереднього вироку у вигляді трьох років та семи місяців позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme