Сумські рятувальники розповіли, як гасили пожежу, спричинену телевізором

Під час ліквідації займання, одну людину врятовано та три евакуювано

Сумські рятувальники розповіли, як гасил…

До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння у трикімнатній квартирі п'ятиповерхового житлового будинку на вул. СКД у м. Суми. Телефонували місцеві мешканці, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу управління ДСНС в Сумській області.

За п'ять хвилин вогнеборці прибули на виклик і встановили, що у під'їзді утворилося сильне задимлення. Рятувальники вивели жінку 1960 р. н., надавши їй захисний апарат для органів дихання, з помешкання на третьому поверсі у безпечне місце на вулицю. Також були евакуйовані три жінки з верхніх поверхів будинку. Паралельно з евакуацією відбувалося гасіння осередку горіння в одній із кімнат квартири на другому поверсі.

Використовуючи апарати для захисту органів дихання, пожежники провели розвідку та встановили, що горіли господарчі речі, крісло та телевізор. Існувала загроза поширення полум'я на всю площу оселі та сусідні помешкання.

Пожежу було локалізовано, та ліквідовано. Всього до гасіння було залучено вісім осіб особового складу та три одиниці техніки.

Внаслідок загоряння знищено речі домашнього вжитку. Вогнем пошкоджено стіни по всій площі кімнати 6 кв. м.

Ймовірною причиною пожежі могло стати коротке замкнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme