Що здають до поліції безробітні та бомжі на Сумщині

З початку року в мешканців області вилучили 4366 набоїв різного калібру

Що здають до поліції безробітні та бомжі…

До чергової частини Лебединського відділення поліції надійшло повідомлення від чергового по залізничному вокзалу. Службовець розповів, що до нього звернувся невідомий чоловік, який попросив викликати до вокзалу поліцейських, аби передати їм знайдені бойові набої. Для з'ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліцейського відділку, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

На вокзалі їх чекали співробітники станції та літній чоловік з коробкою набоїв в руках. Заявником виявився 50-річний місцевий безробітний. Він розповів поліцейським, що у смітнику, неподалік від залізничного переїзду, знайшов згорток з набоями. Знахідку вирішив здати до поліції, тож звернувся до співробітників залізничної дороги аби, ті викликали черговий наряд.

А в Тростянецькому районі до місцевого дільничного офіцера поліції звернулась 56-річна безхатченко, яка передала поліцейському 11 набоїв калібру 7,62мм. Зі слів жінки, вона знайшла їх біля залізничної станції.

Ще чотири патрони калібру 7,62мм під час санкціонованого обшуку виявили сумські розшуковці в помешканні 47-річного сумчанина.
Наразі всі виявлені набої вилучені та направлені до НДЕКЦ для дослідження. Правоохоронці проводять перевірку щодо шляхів походження даних боєприпасів, в рамках відкритих кримінальних проваджень.

Поліція нагадує, що громадяни, які добровільно здали до поліції зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, згідно ч.3 ст.263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme