UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницькі правоохоронці виявили "черкаський слід" у вбивстві "валютника"

У коло підозюваних у вбивсті, що сталося минулого року в Хмельницькому, потрапив хмельничанин і двоє черкащан

Хмельницькі правоохоронці виявили "черка…

У вбивстві хмельницького "валютника" правоохоронці підозрюють групу осіб, до якої входить хмельничанин і двоє черкащан, передає Depo.Хмельницький з посиланням на НГП.

"За інформацією хмельницького НДЕКЦ, з Черкас надійшли дві кулі та одна гільза калібру 9х18 ПМ, вилучені за фактом вбивства чоловіка в автомобілі "Рено Логан" у грудні минулого року. В результаті перевірки виявилося, що зі зброї, застосованої при вчиненні вищевказаного злочину, були стріляні дві гільзи 9х18 ПМ, що вилучені 10 та 11 жовтня 2016 року під час вбивства "валютчика" біля гаражного масиву "Грузевиця-2" у Хмельницькому районі", - пише видання.

Відтак, слідство припускає, що оскільки умисні вбивства двох осіб схожі за способом скоєння злочину, калібром зброї, з якої проводились постріли та враховуючи те, що обидві жертви - "валютники", можна прийти до висновку, що вищевказані злочини скоєні однією групою осіб.

Нагадаємо, у жовтні минулого року в Хмельницькому застрелили 50-річного чоловіка, який займався валютними операціями. При ньому виявили велику суму грошей, також біля тіла лежали гільзи калібру 9мм.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme