Дорожники пояснили, чому на Харківщині асфальт зійшов разом зі снігом

Покриття на дорогах Харківської області серйозно пошкоджене через часті перепади температур, рясні опади й активне використання піщано-сольових сумішей

Дорожники пояснили, чому на Харківщині а…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у Службі автомобільних доріг у Харківській області, про це розповів перший заступник начальника Служби Сергій Пляка.

Він зазначив, що першими у цьому році почнуть ремонтувати Київську та Сумську траси, Окружну і дороги на Лозову, Ізюм та Куп'янськ. Серед пріоритетів також ремонт ділянки Київської траси від Харкова до селища Чутове та відрізків Окружної дороги.

Крім того, дорожники планують продовжити ремонт траси Чугуїв – Мілове, яка веде до кордону з Луганською областю.

Пляка підкреслив, що покриття на дорогах пошкоджене через перепади температур, рясні опади й активне використання піщано-сольових сумішей.

Він додав, що за мінусової температури технологія не дозволяє проводити ремонт гарячим асфальтобетоном, тому застосовується холодний та литий асфальтобетон. Відсьогодні очікується підвищення температури, яке дозволить проводити роботу гарячим асфальтобетоном.

Як повідомляв Depo.Харків, раніше на сайті міськради зареєстрували одразу три петиції з вимогою відремонтувати дороги в Харкові.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme