Зміна лінії долі і Poker Face: Які незвичайні операції роблять пластичні хірурги

Любов до самовдосконалення перетворюється на справжнісіньку пристрасть, а люди не шкодують ні грошей, ні здоров'я на незвичайні процедури

Зміна лінії долі і Poker Face: Які незви…

Стало відомо, що популярна світська левиця і зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян зробила підтяжку пупка. Вона впевнена, що після появи на світ дітей ця частина її тіла потребувала корекції. Хоча, деякі фахівці дуже сумніваються в ефективності даної процедури, тому вона практично не користується попитом, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Век.

Ін'єкції ботокса є ефективним засобом, якщо потрібно позбутися від зморшок і розгладити лице. Однак ця процедура має один неприємний наслідок - це створює ефект застиглого лиця, яке звичайним людям ні до чого. Однак гравцям в покер це лише на руку. Тож, нью-йоркський пластичний хірург Джей Берді став пропонувати гравцям в покер ін'єкції, які зроблять їх лиця по-справжньому непроникними. Вартість тримісячного курсу становить від $ 600.

В Японії і країнах Південно-Східної Азії досі популярна хіромантія - ворожіння по лініях на долоні. Пластичні хірурги не розгубилися і почали пропонувати послуги зі зміни форми ліній долі. Ця неприємна і болюча процедура триває всього близько п'ятнадцяти хвилин, проте ж залишає після себе помітний слід. Клієнти чоловічої статі найчастіше просять змінити лінії долі і фінансів, а от жінок більшою мірою хвилюють лінії любові і шлюбу.

Звертаються люди до хірургів і з метою омолодити голосові зв'язки. Ця процедура дозволить мати більш молодий, дзвінкий голос. Бувають і ті, кому дуже хочеться співати, деякі змінюють голос заради просування по кар'єрних сходах.

Відправитися під ніж хірурга людей змушує невдоволення своїм розрізом очей. У багатьох вихідців з Південно-Східної Азії відсутня складка на повіках. Саме через це азіатські очі здаються менше, ніж європейські. Заради круглих великих очей, які вважаються модними, деякі готові на багато що.

На Близькому Сході вуса і борода вважаються символом мужності. Це серйозна проблема для тих, хто не може похвалитися рослинністю на обличчі. З цієї причини чоловіки почали звертатися до фахівців за пересадкою бороди.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme