Жебрівський розповів, чому Авдіївці поки не можуть дати воду

В Авдіївці Донецької обл. відновили електрику, однак залишилася проблема з водопостачанням, оскільки не проводилися ремонтні роботи на Донецькій фільтрувальній станції, де терористи встановили міни

Як передає Depo.Донбас, про це повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський телеканалу "112 Україна".

"Є проблема з водою. З 6 до 9 вечора ми подаємо воду. Є проблема з відновленням Донецької фільтрувальної станції, оскільки перебитий хлоропровід. Туди не заходить поки ні ОБСЄ, ні ремонтники, там є дві міни, їх поставили терористи. Ремонтники кажуть, що для ремонту хлоропроводу треба 2-3 дні роботи. У старій Авдіївці ми підвозимо технічну воду, розвозимо ємності по магазинах", - заявив Жебрівський.

Також повідомляється, що за словами глави Авдіївської ВЦА Павла Малихіна, запасів води залишилося на три прокачування, фактично на 3 дні.

Також зазначається, що у місті після нещодавніх обстрілів були зруйновані багато будинків і населенню не вистачає будівельних матеріалів для відновлення житла.

Нагадаємо, 24 лютого Донецька фільтрувальна станція припинила роботу через постійні обстріли, працівники були евакуйовані.

Також вранці 27 лютого Жебрівський повідомив, що станом на 6 ранку терористи активізували обстріл на околицях Авдіївки, але у самому місті – спокійно. Також повідомлялося, що вранці в Донецькій області була обстріляна бойовиками насосна станція 1-го підйому Південнодонбаського водопроводу.

Крім того, ввечері 27 лютого стало відомо, що електрикам вдалося усунути пошкодження на лінії електропередач і в місті з'явилося світло.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme