UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запоріжець допоміг українській команді втрапити до трійки призерів у Мінську

Запорізький легкоатлет дебютував у суботу, 25 лютого на міжнародній матчевій зустрічі двома нагородами

Запоріжець допоміг українській команді в…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на Федерацію легкої атлетики України.

У Мінську відбулась міжнародна юніорська матчева зустріч між командами Білорусі, Азербайджану, Естонії, Латвії, Литви, Туреччини, Франції та України. До складу нашої збірної увійшли 24 атлета – по 12 дівчат і юнаків. Єдиним представником Запоріжжя в українській команді був Ян Конящий. Право виступати у Білорусі наш земляк виборов на минулому юніорському чемпіонаті країни, виборовши золото. На змаганнях такого високого рівня запоріжець дебютував успішно – поклав до скарбнички збірної одразу дві медалі.

Ян змагався у бігу на 60 м, де фінішував за 6,96 с, пропустивши вперед тільки француза Ніколя Моніка, і здобув срібну нагороду. Сам запоріжець зазначив, що налаштовувався на ліпший результат: "Змагання пройшли дуже добре. Щоправда, я міг би і краще. Хотілося пробігти на 6,90 секунд, але переживання зіграли свою роль. Я вперше на такому турнірі".

Ще одну медаль – теж срібну - Ян Конящий здобув, виступаючи у змішаній естафеті 4х200 м разом з Іванною Аврамчук, Євою Погородецькою та Олегом Миронцем. Українці пробігли за 1.34,29 хв, також поступившись лише французам.

Всього ж збірна України на матчевій зустрічі здобула 130 очок, що принесло їй бронзу. Другими були французи, а виграли змагання господарі – білоруси.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme