UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Львові на Городоцькій облаштують смугу громадського транспорту

Смуга проходитиме по трамвайній колії в напрямку центру на ділянці довжиною 550 м 

У Львові на Городоцькій облаштують смугу…

У Львові на вул. Городоцькій, на ділянці від вул. Гоголя до вул. Наливайка, облаштують смугу громадського транспорту. Відповідне рішення ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху, пише Depo.Львів.

Згідно з рішенням комісії з безпеки дорожнього руху, смуга проходитиме по трамвайній колії в напрямку центру на ділянці довжиною 550 м від вул. Гоголя до вул. Наливайка.

"По вул. Городоцькій їде дуже велика кількість громадського транспорту – два трамвайних маршрути (№6 та №7) і багато автобусних. На цій ділянці були ДТП, через що трамваї стоять у заторах", – зазначив спеціаліст управління транспорту Львівської міськради Костянтин Баранюк.

Смугу громадського транспорту у напрямку із центру не облаштовуватимуть, оскільки там, за інформацією ЛКП "Львівелектротранс", перешкод для руху трамваїв не виникає.

Нагадаємо, чиновники міста уже пробували облаштувати смугу громадського транспорту на вулиці Городоцькій біля Привокзального ринку. На це "чудо" витратили майже мільйон гривень, однак смугу знищили за декілька місяців.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme