Стали відомі подробиці конфлікту в торговому павільйоні у Харкові

У Харкові правоохоронці з'ясовують обставини конфлікту в одному з торгових павільйонів

Стали відомі подробиці конфлікту в торго…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, 27 лютого о 15:15 до поліції надійшла інформація про те, що на оптовому майданчику невідомі, які начебто знаходились в масках та зі зброєю, заволоділи грошовими коштами.

За відомостями поліції, правоохоронців викликав 38-річний громадянин, який в цей час проходив повз торговельний майданчик. Чоловік почув голосну сварку, в якій були чутні погрози. Чоловік вирішив, що майданчик грабують та зателефонував на 102. Патрульні, які прибули за викликом, повідомили про подію до Холодногірського відділу поліції.

Працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що конфлікт виник між продавцем і покупцями, які вирішили, що їм продали неякісну продукцію. Усі учасники конфлікту були запрошені до Холодногірського відділу поліції.

Факт події внесений до Журналу єдиного обліку правопорушень. Перевірка триває.

Як повідомляв Depo.Харків, вчора, 27 лютого, близько 14:00 на лінію 102 повідомили про розбій на оптовій базі по провулку Лопанському. Близько семи чоловіків у балаклавах з битами і предметами, схожими на ножі, здійснили напад на торгівельний павільйон та забрали 35 тис. грн.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme