UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Спецпідрозділ КОРД виводять з Авдіївки

У Донецькій області бійці спецпідрозділу КОРД, які несли посилену службу в Авдіївці, повертаються до місця постійної дислокації

Спецпідрозділ КОРД виводять з Авдіївки…

Про це Depo.Донбас інформує прес-служба обласного управління Нацполіції.

"Бійці спецпідрозділу КОРД, які несли посилену службу в Авдіївці, повертаються до місця постійної дислокації... Бійці спецпідрозділу несли службу виключно в нічний час. Вони патрулювали вулиці, щоби не лише попередити факти мародерства та інших правопорушень, але й миттєво прийти на допомогу людям у разі необхідності", - йдеться в повідомленні.

В результаті останніх обстрілів бойовиків на 4 доби, мешканці міста лишилися без електрики. За розпорядженням глави поліції Донеччини у неділю, 26 лютого, для забезпечення безпеки і надання допомоги жителям Авдіївки був спрямований загін КОРД.

Зараз електропостачання в Авдіївці відновлено, працюють 4 школи з 5. Спецназівці повертаються до місця своєї постійної дислокації, й у разі потреби готові відправитися в найкоротші терміни в будь-яку точку області.

У поліції нагадали, що в Авдіївці продовжують працювати пункти поліції, де можна отримати всю необхідну допомогу, також безперебійно працює спецлінія поліції Донеччини.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme