На полтавській автодорозі затримали п'яного угонщика авто

34-річний чоловік зізнався правоохоронцям, що викрав авто разом з 25-річною жінкою

На полтавській автодорозі затримали п&#0…

Вчора, 27 лютого, на 52 кілометрі автодороги Полтава-Олександрія поліцейські затримали автомобіль, який рухався без включеного світла фар, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Правоохоронці з'ясували, що за кермом "ВАЗу-2107" був 34-річний мешканець Сумської області. Документів на автівку він не мав, до того ж, перебував в нетверезому стані.

Водія "пробили по базам" та встановили, що він розшукується Котелевським відділенням за скоєння злочинів передбачених частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Виявилось, що автомобіль, яким керував чоловік, розшукується сумською поліцією. Пізніше водій зізнався, що він викрав авто разом з 25-річною жінкою.

Водія та автомобіль передано слідчо-оперативній групі Кобеляцького відділення поліції для проведення перевірки.

Відносно нього оформили адміністративні матеріали за керування у нетверезому стані та без документів, а також порушення ПДР( ст. 130, ст. 122, ст. 126) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme