UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Степанов пообіцяв знайти компроміс між екологами Тузловських лиманів та місцевим населенням

Одеський губернатор Максим Степанов відкликав узгодження функціонального зонування території НПП "Тузловські лимани", яке підписала колишня в.о. голови Одеської ОДА Соломія Бобровська

Як передає Depo.Одеса, Максим Степанов пояснив відкликання листа Соломії Бобровської в Міністерство екології не тільки тим, що проект планування парку не враховує інтереси місцевих громад, а й низкою порушень в тексті повідомлення.

Директор заповідника Іван Русєв заявив, що таким чином новий керівник області йде назустріч браконьєрам і провокує дестабілізацію ситуацію в Бессарабії.

Губернатор заявив, що буде створений "нормальний" план зонування і знайдений компроміс між екологами та місцевим населенням.

"Ми створимо нормальний план зонування, який всіх влаштує. Все повинно бути по здоровому глузду. Я зустрінуся з керівництвом парку, з місцевими жителями і врахую їхні аргументи. У мене є досвід знаходження компромісів", - запевнив Степанов.

Раніше повідомлялося, що головний "коп" Одещини візьметься за справи Тузлівських лиманів, які лежать "мертвим вантажем".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme