UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині неповнолітній водій збив і залишив помирати на дорозі людину

Потерпілий 16-річний юнак від отриманих травм загинув на місці ДТП

На Тернопільщині неповнолітній водій зби…

На Тернопільщині на місці дорожньо-транспортної пригоди помер хлопець 1998 року народження, передає Depo.Хмельницький. Як повідомили в тернопільській поліції, його переїхав водій автомобіля і з місця пригоди втік.

За словами працівників слідчо-оперативної групи, яка виїжджала на місце події, аварія трапилася на дорозі поблизу села Сировари Зборівського району. Потерпілий лежав на проїжджій частині дороги. Траса на даному відрізку не освітлена і на момент приїзду експертів була вкрита льодяною кіркою.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці вийшли на слід втікача. Ним виявився шістнадцятирічний студент одного з тернопільських професійно-технічних училищ. Під час огляду автомобіля "ВАЗ-21043" правоохоронці виявили сліди стертого бруду на лівому боці днища авто, а також мікроволокна, схожі на людське волосся.

Неповнолітній у скоєному зізнався. Хлопець розповів, що періодично користується автомобілем батька, хоча водійських прав ще немає. З місця пригоди втік, бо, як пояснив, злякався самосуду місцевих мешканців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme