UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бюджети Хмельниччини отримали майже 140 млн грн від платників єдиного податку

Податківці фіксують зростання надходження єдиного податку до бюджетів місцевих громад Хмельниччини удвічі

Бюджети Хмельниччини отримали майже 140…

З початку 2017 року платники єдиного податку поповнили бюджети територіальних громад Хмельницької області на 137 мільйонів гривень, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДФС регіону. Це удвічі більше, ніж за цей період торік.

Із загальної суми надходжень найбільшу питому вагу - 77 мільйонів гривень - становлять кошти, сплачені фізичними особами-підприємцями. Юридичні особи "спрощенці" з початку року спрямували до місцевих бюджетів 25 мільйонів гривень. В активі сільгосптоваровиробників понад 36 мільйонів гривень єдиного податку, що надійшли до скарбниць місцевих громад.

"Сплата єдиного податку безпосередньо потрапляє до місцевого бюджету територіальної громади, що визначає рівень її фінансової спроможності. Важливо, що трендом діяльності багатьох місцевих громад краю стало прагнення мати на своїй території прозорий і соціально відповідальний бізнес, який розвивається і чесно сплачує податки. Така тенденція розвитку у сукупності із законодавчими змінами стосовно порядку застосування спрощеної системи оподаткування реально впливає на збільшення надходжень єдиного податку в області", - розповів керівник ГУ ДФС у хмельницькій області Анатолій Марценюк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme