На Полтавщині знову виявили львівське сміття

На цей раз "пощастило" Кременчуку - величезні купи сміття львівського походження знайшли на території в районі очисних споруд КП "Кременчукводоканал"

На Полтавщині знову виявили львівське см…

24 лютого при обході території в районі очисних споруд КП "Кременчукводоканал" було виявлено велику купу побутового сміття, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Кременчуцької міськради.

При виїзді на місце перший заступник міського голови Кременчука Володимир Пелипенко та заступник міського голови Дмитро Кравченко переконалися, що невідомими було вивантажено кілька великих фур різного сміття.

Документи та чеки, які знаходяться в смітті свідчать про його львівське походження. На місце одразу ж були викликані правоохоронці, які зафіксували незаконне вивантаження сміття. Керівники міста звернулися до поліції з проханням розібратися, хто вивіз сміття та вжити відповідних заходів щодо їх покарання.

Володимир Пелипенко звертається до кременчужан, а також мешканців прилеглих до міста населених пунктів, з проханням повідомляти про подібні випадки правоохоронним органам, по-можливості фіксувати факт незаконного викидання сміття на фото, щоб за допомогою світлини можна було знайти номер автомобіля і тих, хто здійснив це порушення.

Нагадаємо, що в ніч з 19 на 20 лютого, п'ять сміттєвозів зі Львова вивантажили сміття на околицях Глобиного.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme