UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині затримали шахрайське тріо

Шахрайки з Волині встигли "очистити від проклять" тернополян та хмельничан

На Тернопільщині затримали шахрайське тр…

Шахрайське тріо затримали тернопільські правоохоронці, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільської області.

"Статтю 190 ККУ - шахрайство тернопільські правоохоронці інкримінують трьом жінкам - мешканкам Волинської області. Вони неодноразово різними методами видурювали гроші та коштовності у місцевих тернополянок", - пишуть поліціянти.

Шахрайки "полювали" у Тернополі ще з липня минулого року. Тоді до Тернопільського відділу поліції із заявою про шахрайство зверталася жителька обласного центру. Жінка повідомила, що до неї на вулиці Юності підійшла невідома з явними ознаками вагітності.

Вона сказала, що є екстрасенсом і бачить, що на тернополянці висить страшна біда. Потерпіла повірила і погодилася, аби їй зняли пороби. В результаті втратила золоті вироби та гроші на загальну суму 40 тисяч гривень.

"Зі схожою заявою за допомогою до поліції прийшла і інша мешканка Тернополя. Вона розповіла, що її на вулиці Шептицького, неподалік видавництва "Збруч", перестріли дві невідомих жінки циганської зовнішності. Нові знайомі під приводом зняття порчі заволоділи грошима потерпілої і збагатилися на 950 євро, 120 доларів США ТА 10 000 гривень", - розповідають у поліції.

24 лютого працівники кримінальної поліції міста та області вийшли на слід зловмисниць. Ними виявилися три жительки Волинської області - 1987, 1986 та 1978 років народження.

Вони у скоєному зізналися. Окрім цього правоохоронці з'ясували, що дане тріо залишило кримінальний слід і у Хмельницькій області. "Ворожкам" обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Слідство триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme