У скандал з "Ревізором" у Харкові втрутилася поліція

Ведучу проекту "Ревізор" ледь не закрили в морозилці харківського супермаркету

У скандал з "Ревізором" у Харкові втрути…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, інформація про те, що знімальній групі телевізійної програми перешкоджають знімати передачу, надійшла до Слобідського відділу поліції 21 лютого о 23:40.

За відомостями поліції, до чергової частини відділу поліції звернулася 34-річна мешканка Києва. Жінка повідомила, що в магазині на вулиці Плеханівській невідомі перешкоджають їй та знімальній групі одного з київських телеканалів знімати відеоматеріал для передачі.

Для з'ясування обставин, за адресою виїжджала слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції. Наразі слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. Проводиться подальша перевірка.

Як стало відомого, жертвою охорони супермаркету стала знімальна група проекту "Ревізор" Нового каналу.

Шеф редактор програми на своїй сторінці у соцмережі написала, що ведучу проекту Наталію Кудряшову намагаються закрити в морозильній камері на складі одного з супермаркетів Харкова.

На своїй офіційній сторінці проект "Ревізор" повідомив, що ведуча ледь не стала жертвою "тітушек", після чого на місце були викликані співробітники патрульної поліції.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme