UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Харкові курсантів вчили вгамовувати розлючений натовп

З курсантами Національної академії Національної гвардії України провели практичні заняття з відпрацюванням дій під час масових заворушень

У Харкові курсантів вчили вгамовувати ро…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі Національної гвардії України, практичні заняття були проведені з особовим складом резерву академії.

Під час тренувань було відпрацьовано декілька варіантів розвитку подій. Кожен задіяний підрозділ відпрацював тактику дій в заданих умовах. Курсанти тренували дії особового складу під час припинення масових заворушень, стройові прийоми із засобами активної оборони, удари гумовою палицею та дії в бойових порядках "Моноліт" та "Ланцюжок".

"Резерв Академії неодноразово виконував службово-бойові завдання з охорони громадського порядку, посилення охорони державних установ, несення служби при ускладненні оперативної обстановки в регіоні. Тому, ми маємо постійно проводити перевірки та тренування особового складу, аби бути впевненими в готовності резерву до виконання завдань, передбачених законом", - зазначив заступник начальника Національної академії полковник Сергій Мартиненко.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme