Гончаренко спростовує факт інсинуації та піару через своє "викрадення"

Нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що не знайомий з тими, хто хотів його викрасти

Гончаренко спростовує факт інсинуації та…

Як передає Depo.Одеса, про це народний депутат Олексій Гончаренко повідомив журналістам у кулуарах Верховної Ради.

"Виходить, що три людини, одна з яких є депутатом від "Опоблоку", ще одна з них - громадянин Росії, підуть на багато років в тюрму, щоб зробити мені піар а один день? Якщо б сказали, що було викрадення, а потім я би з'явився і викрадачів немає або сказали б, що вони втекли, тоді, можливо, можна б було щось про це думати. Є люди. І ці люди не є бомжами з привокзальної площі. Це депутат, голова фракції. І вони будуть дуже серьйозно за це відповідати. Там така купа доказів, що їм від в'язниці нікуди не подітися", - заявив Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, що вчора, 23 лютого, спочатку ЗМІ, а потім і силові органи повідомили про викрадення Олексія Гончаренка в Одесі. У ГПУ запевняють, що вживають всіх заходів для розшуку парламентаря.

Пізніше стало відомо, що Гончаренко у безпеці, а у прокуратурі пообіцяли надати докази небезпечності сепаратистів, які його викрали. За словами правоохоронців, Гончаренка мали знівечити, але не вбивати. Серед нападників був і замовник викрадення депутат Ліманської районної ради Одещини Олександр Кушнарьов - батько чоловіка на прізвище Кушнарьов, який загинув під час трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року.

В одного з викрадачів Гончаренка знайшли новий російський паспорт.

Викрадачам Гончаренка загрожує 12 років ув'язнення.

Також нардеп повідомив, що його роль у спецоперації виконував співробітник СБУ схожої комплекції.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme