Будь в тренді: Топ 10 модних кольорів весна-літо 2017

Pantone Color Institute назвали 10 наймодніших відтінків весняно-літнього сезону

Будь в тренді: Топ 10 модних кольорів ве…

Американські експерти з Pantone Color Institute за підсумками Тижня моди в Нью-Йорку назвали 10 наймодніших відтінків весняно-літнього сезону 2017, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Differed.

Niagara - головний колір весняно-літнього сезону 2017. Це класичний синій відтінок деніму, колір простоти, комфорту і безтурботності. Ніагара настільки універсальний, що поєднується з будь-якими відтінками.

Primrose Yellow - Другим домінуючим кольором став насичено-жовтий Primrose Yellow. Цей сонячний відтінок неймовірно красиво поєднується з глибоким синім Lapis Blue і нейтральним кольором Hazelnut.

Lapis Blue - Глибокий насичений синій колір, який можна побачити лише занурившись на дно океану або в модних колекціях весни-літа 2017. Відтінок Lapis Blue самодостатній, при бажанні його можна розбавити іншими яскравими квітами, які увійшли в топ наймодніших кольорів сезону - це Primrose Yellow і Pink Yarrow.

Flame - обпалює, вогненно-червоний колір особливо виділяється на тлі інших відтінків модною палітри весняно-літнього сезону 2017. Flame - однозначний улюбленець сезону.

Island Paradise - це освіжаючий колір морської води, який в природі можна побачити лише на Райському острові, де вода на тлі білого піску стає особливо блакитної і прозорою. Прозоро-блакитний ідеально підходить для весняно-літнього гардеробу. Він однаково добре виглядає як на легких літніх сукнях, так і на демісезонних пальто і джемперах.

Pale Dogwood - Цей ніжний пудровий відтінок, ніби природний рум'янець або квітучий квітка, дарує легкість і спокій. Блідий кизил особливо добре виглядає на таких фактурах, як ніжний шовк, шифон і ніжний кашемір.

Greenery - соковитий відтінок зеленого кольору, що нагадує свіже весняне листя. Назва говорить сама за себе - Greenery настільки "живий", що просто не міг не потрапити в список модних весняно-літніх квітів. Цей салатово-зелений відтінок, як і насичено-жовтий Primrose Yellow, наближає нас до природи, заряджає енергією і піднімає настрій.

Pink Yarrow - Яскравий виразний Pink Yarrow найкраще виглядає в якості ключового тони. Щоб поєднувати його з іншими квітами, знадобиться тонке естетичне чуття. Єдине, новий пурпурно-рожевий поєднується з іншим модним відтінком сезону - з приглушено-зеленим Kale.

Kale - Ще один весняно-літній відтінок свіжої зелені. Цей колір одночасно і унікальний, і універсальний, підходить і для сольного виконання, і в якості доповнення до інших, більш насиченим відтінкам.

Hazelnut - Він входить в лінійку спокійних нейтральних відтінків, який підходить до будь-якого кольоротипу зовнішності. Hazelnut досить світлий, близьким до нюдовой гамі, що нагадує колір кави з молоком. Ідеально підходить для стриманих класичних луків

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme