Як у Дніпрі бійці АТО опановують танцювальні па до бузкового балу

АТОшники у Дніпрі навчаються бальним танцям зі своїми дамами

Як у Дніпрі бійці АТО опановують танцюва…

Про це Depo.Дніпро стало відомо на місці подій.

Бузковий бал, який відбудеться 29 квітня, стане вже другим подібним заходом. Раніше для бійців і волонтерів був організований різдвяний бал, який мав назву "Мужність і грація".

Такі бали спрямовані на адаптацію Героїв АТО до мирного життя.

Головною відмінністю цього балу стане те, що окрім європейською програми (віденський вальс і танго), бійцям АТО доведеться познайомитися і з латиноамериканською – зокрема, ча-ча-ча.

"На бузковий бал ми вирішили обрати повільний вальс, а також швидкий ча-ча-ча. Ми навмисно обрали тільки два танці. Краще, щоб учасники зробили багато фігур у двох номерах, ніж по одній фігурі у п'яти танцях. Хоча ми наразі розглядаємо питання, щоб залишити у програмі балу полонез і віденський вальс, які припали до душі учасникам першого свята, - розповіла хореограф Ірина Лещенко. – Я думаю, що все в нас вийде. Хлопці та дівчата дуже стараються. Хоча поки що ніяковіють, але головне – бажання. Наразі є кілька пар, які вже вдруге візьмуть участь у цьому заході, але більшість – дебютанти, для яких це буде перший досвід".

Наразі репетиції проходять двічі на тиждень, і поки що жінок більше, ніж чоловіків. Проте, і при підготовці до балу "Мужність і грація" спочатку так і було, а врешті вийшло яскраве дійство.

Майбутні учасники балу поки ще соромляться і кажуть, що спочатку треба хоча б чогось навчитися, а потім роздавати інтерв'ю, проте із завзяттям відпрацьовують рухи. Тим більш, що прикладом для них є хореограф, яка проводить тренування, незважаючи на травму.

Як раніше повідомляв Depo.Дніпро, У Дніпрі відбувся перший в Україні різдвяний бал для АТОшників

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme