UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вихованці хмельницького будинку дитини дізнавалися, як це - бути рятувальником

Малеча відвідала виставку пожежно-рятувальної служби Хмельниччини

Вихованці хмельницького будинку дитини д…

Хмельницька виставка пожежно-рятувальної служби приймала вихованців будинку дитини "Берізка" аби ті дізналися що то за професія така - рятувальник, повідомляє Depo.Хмельницький.

Для малечі організували екскурсію, де діти поринули в історію пожежно-рятувальної справи: побачили, на якій техніці пожежні ліквідовували загоряння 100 років тому, приміряли захисний одяг тих давніх часів, а також спробували себе у ролі пожежників.

Дітлахи дізналися про сучасні засоби пожежогасіння та ознайомилися із роботомою піротехніків і водолазів. А ще мали змогу побувати у кабіні справжнього пожежного автомобіля. Окрім того, рятувальники продемонстрували малечі, як працює пожежний ствол.

За словами вихователів, подорож до музею вогнеборців для їхніх вихованців – неабияка подія. Бо дітлахи не лише дізналися багато цікавого, але й вкотре закріпили правила безпечної поведінки.

Усього екскурсію відвідали 13 малюків віком від 3-х до 6 років. Служба порятунку організувала для них й транспорт.

"Такі просвітницькі заходи сприяють вихованню в громадянах безпечної поведінки, а ще слугують підвищенню престижу такої вкрай важливої та небезпечної професії, як рятувальник. До речі, екскурсії безкоштовні," - кажуть рятувальники.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme