Сумщина "озброїлася" на випадок весняних паводків

В обласному управлінні водних ресурсів створені оперативні бригади, які налічують 82 особи

Сумщина "озброїлася" на випадок весняних…

В. о начальника Сумського обласного управління водних ресурсів Олена Вакарчук повідомила, що управління регулярно проводить спостереження, здійснює заміри промерзання ґрунту, запасу води в сніговому покриві тощо. На основі цих даних та результатів минулих років уже розроблено приблизний прогноз можливої паводкової обстановки весни 2017 року, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу сумської ОДА.

"За даними, які ми маємо станом на сьогодні, при умові збереження нинішніх погодних показників, ми можемо говорити, що весняні розливи води не принесуть серйозної загрози населенню і об'єктам господарства. Але ми постійно напоготові і тримаємо ситуацію на контролі", – зазначила Олена Вакарчук.

За її словами, в обласному управлінні водних ресурсів створені оперативні бригади, які налічують 82 особи. Вони оснащені спецодягом, інструментами, є запас пально-мастильних матеріалів. Крім того, у міжрайонних управліннях є 21 одиниця інженерної техніки, насоси, плавзасоби, автомобілі, які можуть бути використані для попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme