UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Яндекс.Таксі заперечили обвинувачення від одеських водіїв

В компанії кажуть, що не мають стосунку до конфлікту з таксистами

В компанії Яндекс.Таксі відреагували на конфлікт, який нещодавно виник між одеськими водіями та їхніми роботодавцями. Як повідомили Depo.Одеса у прес-службі компанії, факти можуть свідчити про навмисну акцію, зрежисовану конкурсентами.

"Офіс, який знято на фото та відео, не є офісом чи представництвом Яндекса в Одесі. Тож люди, які також фігурують на фото, не є співробітниками Яндекса або Яндекс.Таксі. У зазначеній будівлі знаходиться офіс таксопарку Non-Stop taxi, який є партнером Яндекс.Таксі в Одесі," – розповіли в компанії.

Також там зазначили, що люди, які пікетували офіс, не є співробітниками таксопарку – принаймні, жоден з тих, хто є на фото. "Наразі у таксопарку немає проблем із виплатою бонусів водіям, платежі надходять в узгоджений термін. Якщо ж казати у цілому, то Яндекс.Таксі перераховує оплату вчасно. З технічних причин деякі партнери можуть виплачувати бонуси з невеликими затримками, однак усіх водіїв партнерських таксопарків про це проінформовано. Проблем або затримок із виплатами немає" – кажуть в Яндекс.Таксі.

В команії наголошують, що не готові стверджувати напевно, але вищевказані факти можуть свідчити про те, що сюжет зрежисовано нашими конкурентами з метою зіпсувати імідж Яндекс.Таксі в Одесі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що офіс компанії-перевізника пікетували роззлючені водії.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme