В Кременчуці вчителька звинувачує місцевого депутата в побитті

Вчителька дочки депутата Мельника заявила, що він її вдарив та розбив телефон

В Кременчуці вчителька звинувачує місцев…

У Кременчуці вчителька математики гімназії № 6 заявила, що депутат Кременчуцької міської ради Сергій Мельник, дочку якого вона навчає, вдарив її та розбив телефон, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ТелеграфЪ.

За словами вчительки, вона поставила незадовільну оцінку доньці депутата, за що була викликана до кабінету директора, де і стався конфлікт.

Жінка також говорить, що депутат накинувся на неї, забрав телефон та розламав надвоє. А на місце інциденту викликали поліцію та "швидку".

Сам же Сергій Мельник таку заяву заперечує. Зазначив, що дійсно приходив з дружиною поговорити з вчителькою, але не бив її.

"Ви можете собі уявити, щоб я підняв руку на жінку? Над моєю дитиною знущаються. Ця вчителька дає наперед контрольні дітям, які ходять до неї на додаткові заняття, а іншим ставить "двійки". З цього приводу ми з дружиною і прийшли поговорити з вчителькою. Телефону в очі не бачив. Може, вона хоче новий телефон, але це зовсім інша історія. Треба збожеволіти, щоб бити вчителя", - розповів депутат.

Про те, що Мельник не бив викладачку, стверджує і директор гімназії, в кабінеті якої стався конфлікт. За її словами, депутат і вчитель просто поговорили, хоч і на підвищених тонах. Та це, говорить, тільки з подачі вчителя.

За даними Кременчуцького відділу поліції, в гімназію №6 21 лютого дійсно викликали поліцію. Спочатку приїхала патрульна, потім - слідчо-оперативна група 1-го відділення поліції.

Вчителька написала в поясненні, що їй погрожували, застосували силу і пошкодили мобільний телефон. Наразі справою займається дільничний поліцейський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme