Ходаковський розповів, як Захарченко кинув скалічених бойовиків без допомоги

Так званий екс-голова радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський розповів, як ватажок Олександр Захарченко кинув бойовиків без допомоги

Про це Ходаковський написав на своїй сторінці у соцмережі, передає Depo.Донбас.

Він розповів, що днями Захарченко зустрічався з афганцями, вітав їх з минулою датою виведення військ з Афганістану та нагороджував їх медалями і грамотами.

Це був непростий для нього захід, оскільки чималу частку нагороджених становили ветерани "Востока", до якого у "глави" особливе ставлення ... Один з них не втримався, і задав питання з приводу причин неприйняття в "ДНР" "закону про військо", за який всі вже втомилися ламати списи", - написав Ходаковський.

За його словами, Захарченко відповів, що до створення "корпусу" воювали добровільно, і ніхто нікого не змушував, а тому каліцтва та смерті - теж справа добровільна.

Ходаковський зазначив, що бойовики були ображені таким ставленням.

Нагадаємо, удови, діти та матері загиблих бойовиків побираються по усіляких фондах, зокрема в фонді російського диверсанта Ігоря Стрєлкова, який надсилає їм гуманітарку у пакетах для сміття. Бойовики, які отримали каліцтва, залишені самі собі, влада "ДНР" і "ЛНР" їм не допомагає.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme