Забруднення повітря на столичних вулицях перевищує норму

У Києві відзначають деяке перевищення гранично допустимих концентрацій по середньодобовому вмісту діоксиду азоту та формальдегіду з 14 по 20 лютого

Забруднення повітря на столичних вулицях…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Укрінформ".

Так, за даними стаціонарних постів спостережень Центральної геофізичної обсерваторії з 14 по 20 лютого в Києві відзначено деяке перевищення гранично допустимих концентрацій за середньодобовим змістом: пилу - в 1,0-1,3 рази на Бессарабській площі, вул. Каунаській та проспекті Перемоги: оксиду вуглицю - в 1,2-1,7 рази на площах Перемоги, Бессарабській, Деміївській, проспектах Перемоги та Оболонському, вулицях Скляренка, Довженка, Каунаській; діоксиду азоту - в 2,0-3,9 рази майже на всіх постах спостережень; формальдегіду - в 1,3-2,1 рази майже на всіх постах спостережень.

Відзначається, що забруднення атмосфери міста особливо було підвищено в місцях поблизу великих автомагістралей (Бесарабська площа, Деміївська площа - Центральний автовокзал, вул. Довженка - біля метро "Шулявка", вулиця Каунаська, проспект Перемоги - біля метро "Святошин", Оболонський проспект).

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme