UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Від новоспеченого керівника Держпродспоживслужби на Хмельниччині "відреклись" і у владі

Високопосадовці облдержадміністрації кивають на столичне рішення, без їхнього погодження 

Від новоспеченого керівника Держпродспож…

Колишнього міського голову Хмільника Вінницької області Василь Грушка призначено на посаду начальника управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області без погоджень з Хмельницькою облдержадміністрацією, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на НГП.

За словами заступника голови ОДА Володимира Кальніченка, обласне управління Держпродспоживслужби одержало з Києва копію наказу про призначення з 23 лютого Василя Грушка начальником цього відомства.

"Наголошую, що облдержадміністрація не погоджувала цієї людини на займану посаду, а тому не братиме участі в офіційному представленні," -переконує Калініченко.

Нагадаємо, хмельницькі активісти готують "гарячу" зустріч новому очільнику - одіозного Грушка обіцяють не лише не пустити на робоче місце, а й "викинути за межі області".

Активісти неодноразово застерігали обладміністрацію про неприпустимість призначення Василя Грушка на згадану посаду. Вони обіцяли у разі потреби заблокувати роботу ОДА, і губернатор врешті повідомив, що не буде погоджувати Грушка, аби не створювати суспільної напруги.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme