В театр Щепкіна вкладуть ще 3,5 млн грн

Відновлювальні роботи планують завершити за чотири - п'ять років

В театр Щепкіна вкладуть ще 3,5 млн грн…

Поряд із красивими відремонтованими фасадом, глядацькою залою та сценою в театрі драми та музичної комедії ім. М.Щепкіна не видно пошарпаних гримерок, коридорів та інших приміщень, що потребують ремонту. Також тут відсутні умови для людей з обмеженими фізичними можливостями, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу сумської облради.

Наразі виконано лише третину необхідної роботи по реконструкції театру. Тому обласна державна адміністрація, обласна рада та Сумська міська рада домовилися про співпрацю щодо вирішення цього питання.
Для цього з обласного бюджету планується виділити близько 3,5 млн. грн. на реконструкцію другого поверху будівлі, гримерних, коридорів. Ще по 850 тисяч планується вкласти у реконструкцію малої сцени та на облаштування спеціальних підйомників для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

На думку голови ОДА, процес реконструкції реально завершити за 4-5 років. А якщо міська рада виконає свою частину зобов'язань, а саме реконструює театральну площу, то спільними зусиллями область отримає сучасний театр європейського зразка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme