Після інциденту в Одесі командування Військово-морських сил посилило контроль за зберіганням зброї

У військових частинах були проведені перевірки на наявність стрілецької зброї 

Як передає Depo.Одеса з посиланням на прес-центр ВМС ЗС України, командування Військово-морських сил ЗС України провело перевірки у військових частинах. Перевірялася наявність стрілецької зброї, а також був посилений контроль за її зберіганням.

У відомстві також зазначили, що "різко засуджують ганебний вчинок військовослужбовця".

У ВМС наголошують на тому, що таке правопорушення переконливо доводить неприпустипість поєднання виконання військових обов'язків з будь-якими політичними ідеями.

"У ВМС ЗС України, які залишаються поза політикою, різко засуджують ганебний вчинок військовослужбовця. Подібне правопорушення у ВМС ЗС України є поодиноким фактом, але воно переконливо доводить неприпустимість поєднання виконання службових обов'язків з тими чи іншими політичними вподобаннями. У Командуванні ВМС ЗС України сподіваються на об'єктивне розслідування даного факту, і переконані в тому, що винні посадові особи будуть притягнуті до відповідальності", - зазначили у відомстві.

З приводу затримання 21 лютого 2017 року представниками правоохоронних органів військовослужбовця служби за контрактом повідомляє про наступне. Дійсно, затриманий матрос Б. проходить службу в одній із військових частин ВМС ЗС України. Військовослужбовець був призваний за контрактом одним із районних військових комісаріатів міста Одеси в лютому 2015 року.

Нагадаємо, вчора в Одесі СБУшники затримали військового, який віз на Майдан 12 "калашів", а 22 лютого СБУ повідомила подробиці затримання контрактника з Одеси.

За арсенал з автоматів, кулемети та гранати одеський контрактник заплатив всього 700 доларів.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme