Патрульні в Одесі врятували дитину від небезпеки

При подальшій перевірці поліцейські з'ясували, що жінка перебуває у стані алкогольного сп'яніння та веде бродяжницький спосіб життя

Патрульні в Одесі врятували дитину від н…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на прес-службу патрульної поліції Одеси, патрульні врятували дитину
вчора вночі, 21 лютого, при профілактичному відпрацюванні території міста, коли до патрульних звернулись люди та повідомили, що на вулиці Малій Арнаутській вештається жінка з дитиною із підозрілою поведінкою.

За вказаною адресою інспектори побачили жінку, яка лежала на тротуарі. Біля неї перебувала малолітня дитина. При подальшій перевірці поліцейські з'ясували, що жінка перебуває у стані алкогольного сп'яніння та веде бродяжницький спосіб життя.

Зі слів нетверезої жінки, ця дитина її подруги, яка веде розпутний спосіб життя та постійно зникає. Для встановлення особи жінку доправили до відділку поліції. Маленьку дівчинку передали медикам для обстеження.

У службовому приміщенні на 25-річну порушницю склали адміністративні матеріали за статтями КУпАП 175-1 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) та 178 (поява у громадському місці в стані сп'яніння). Для подальшого з'ясування обставин правопорушницю передали слідчим.

Наразі встановлюється особа матері дитини.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme