На Росії за вбивство двох бомжів засудили сліпого 18-річного підлітка

Краснодарський суд розглянув скаргу засудженого у справі про подвійне вбивство Марка Яворського і знизив йому покарання з 8 до 7,5 років тюрми

Як передає Depo.Кубань, про це повідомляє "Югополіс".

За відомостями видання, обвинувачений у вбивстві Яворський знаходився в СІЗО з шістнадцятирічного віку, за цей час він практично втратив зір і зараз є інвалідом першої групи. У травні 2016 року Яворського перевели під домашній арешт. У фонді також відзначили, що юнакові потрібно постійне лікування та спостереження медиків; подальше утримання в колонії може призвести до повної втрати зору.

Гучний злочин було скоєно в Сочі в січні 2014 року. За даними прес-служби СУ СКР РФ по Краснодарському краю, кілька бездомних чоловіків жили на території покинутого корпусу сочинського санаторію "Москва". За версією слідства, 18 січня, перебуваючи в зазначеному приміщенні, чоловіки розпивали спиртні напої. Тут же були присутні неповнолітні юнак і дівчина, яка під час застілля виявила пропажу гаманця. Неповнолітній Яворський, як стверджує слідство, почав бити чоловіків. Через кілька годин 28-річний і 43-річний чоловіки померли на місці в результаті черепно-мозкових травм.

Яворський спочатку заперечував свою провину, на цьому наполягала і його захист. Потім юнак зізнався, але через заявив, що його змусили зробити це під тортурами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme