UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині ліквідували незаконну автозаправку

Податківці вирахували "ліву" пересувну АЗС на Городоччині

На Хмельниччині ліквідували незаконну ав…

У ході проведення операції "Акциз-2017" працівники оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області викрили факт незаконного розміщення та функціонування пересувної автозаправної станції та роздрібної реалізації дизельного пального на майданчику поблизу тваринницького комплексу у Городоцькому районі, повідомляє Depo.Хмельницький.

Організував функціонування підпільної АЗС та протиправний збут пального місцевий житель, який не зареєстрований як приватний підприємець та не має на такого роду діяльність відповідних дозвільних документів.

Працівниками податкової міліції за результатами огляду автозаправної станції вилучили з протиправного обігу дизельне пальне у кількості 10 тонн на загальну суму 230 тисяч гривень, а також знаряддя вчинення адміністративного правопорушення - цистерна ємністю 12000 літрів та автозаправну колонку вартістю 140 тисяч гривень.

За фактом склали протокол про адмінправопорушення за ч.1 ст.164 - КУпАП - порушення порядку провадження господарської діяльності.

Обладнання, яке використовувалось у протиправній діяльності, демонтовали та передали на відповідальне зберігання.

З початку року в ході активних заходів з очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікованих та незаконно ввезених на територію України паливо-мастильних матеріалів податківцями Хмельниччини викрито 5 фактів незаконної реалізації нафтопродуктів та скрапленого газу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme