UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині затримали три вантажівки з незаконною деревиною

Харківські правоохоронці затримали три вантажівки, які перевозили деревину без дозвільних документів

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, за три доби правоохоронці під час нагляду за дорожнім рухом на стаціонарних постах та патрулювання районами області виявили 5 подібних правопорушень.

19 лютого в смт Пісочин Харківського району був зупинений автомобіль "ГАЗ-69" під керуванням 38-річного водія, який перевозив в салоні автомобіля свіжоспиляну деревину без будь-яких документів.

Цього ж дня при відпрацюванні території Дергачівського району на 37 км автодороги Харків-Щербаківка на узбіччі було виявлено автомобіль "УАЗ", в який п'ять місцевих жителів завантажували свіжоспиляні дерева.

20 лютого в Богодухові виявлено 43-річного мешканця Харківської області, який на вантажному автомобілі "Мерседес-1320" перевозив деревину, не маючи відповідних документів. В ході відпрацюванні території Зміївського району, в лісі поблизу селища Суха Гомільша, працівники поліції виявили громадянина, який здійснював незаконну вирубку дерев.

21 лютого на 629 км автодороги Київ-Харків-Довжанський інспекторами взводу супроводження зупинено вантажний автомобіль "RENAULT-MAGNUM" з напівпричепом, наповненим деревиною. Дозвільні документи на перевезення вантажу у 46-річного чоловіка були відсутні.

За кожним фактом на місце подій викликались слідчо-оперативні групи територіальних відділів поліції. Події зареєстровані в Журналах єдиного обліку правопорушень, призначено додаткові перевірки.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme