Мешканці столичного Печерська ігнорують платіжки за опалення

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії з початку 2017 року зросла на 896,8 мільйона гривень і на 1 лютого склала 4 мільярди 736 мільйонів гривень

Мешканці столичного Печерська ігнорують…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу ПАТ "Київенерго".

Відзначається, що найбільший борг за тепло, опалення та гарячу воду мають населення та ЖЕО – 2 мільярди 241,1 мільйона гривень та 888,2 мільйона гривень відповідно.

"Критична ситуація з розрахунками за тепло, опалення та гарячу воду зберігається у Шевченківському (612,9 мільйона гривень) та Печерському (408,6 мільйона гривень) районах", - відзначили у прес-службі "Київенерго".

Відзначаться, що у перерахунку на одного мешканця району найбільші борги за тепло і гарячу воду мають мешканці Печерського району – 3 тисячі 328 гривень.

Водночас серед житлових будинків максимальну заборгованість накопичили споживачі будинку по вулиці Вишгородській, 45 (5,8 мільйона гривень), жителі вулиці Щорса, 44а (4,1 мільйона гривень) та вулиці Калнишевського Петра, 7 (2,9 мільйона гривень).

У прес-службі підкреслили, що компанія не має інших фінансових джерел для погашення заборгованості за спожитий газ, крім розрахунків споживачів, тому борги киян загрожують стабільному наданню послуг.

Нагадаємо, платіжки за опалення будуть перераховані 48 тисячам київських сімей. Але в "Ахметенерго" відмовилися перерахувати киянам платіжки за опалення.

Також киянам, які отримали шалені платіжки, донарахували ще більше.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme