Харків'янина кинули за ґрати через зламаний палець копа

Чоловік спочатку спробував втекти від патрульних поліцейських

Як передає Depo.Харків, вирок порушнику ухвалив 17 лютого Жовтневий районний суд м. Харкова. Засуджений – уродженець Чугуївського району, офіційно не працює, був раніше п'ять разів судимий.

Суд встановив, що 12 квітня 2016 року близько 23:30 чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, був зупинений за підозрою у скоєнні дрібного хуліганства працівниками патрульної поліції в районі перехрестя вулиць Володимирської та Гольдбергівської .

Правоохоронці представилися та провели профілактичну бесіду і поверхневу перевірку речей, які чоловік мав при собі. Раптово порушник почав швидко відходити від правоохоронців, на вимоги зупинитися не реагував.

Коли порушника наздогнали, він відштовхнув від себе рядового поліції та кулаком намагався вдарити його у груди, але вцілив у руку. Патрульний отримав перелам-вивих пальця.

Чоловіка заспокоїли та надягли на нього кайданки. Після цього зловмисника доставили до Київського відділу поліції.

На суді чоловік провину визнав та заявив, що у той вечір стояв біля кіоску та палив. У цей момент у нього виникла сварка із жінками "циганської національності", які йшли на протилежному боці вулиці.

Саме ці жінки, за словами засудженого, зупинили автомобіль патрульної поліції.

Також чоловік заявив, що тікав від правоохоронців начебто для того, щоб знайти понятих.

Суд визнав порушника винним у скоєнні злочину за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі. На підставі ч.1 ст.71 Кримінального кодексу України до призначеного покарання суд приєднав невідбуту частину покарання за вироком Московського районного суду Харкова від 14 березня 2016 року у вигляді шести місяців позбавлення волі, та остаточно призначив вирок – два роки та шість місяців позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme